Skattejagt

En skattejagt med kridt på fortovet? Nej, det er virkelig ikke muligt længere. Børnene forventer, at du virkelig prøver lidt mere end det. Heldigvis har vi en meget overkommelig færdiglavet skattejagt, hvormed du kan give børnene en uforglemmelig eftermiddag og et smil fra øre til øre. Denne skattejagt er en blanding af interaktive Escape-gåder, hvor du skal løse et mysterium. Samtidig kan det kun løses ved at gå på skattejagt og finde alle posterne..

Skattejagten er sjov at spille for alle i alderen 7 til 10 år. Lad børnene have det sjovt!

Skattejagt - Skoleindbrud (7 - 10 år)

Åh nej, skolen er blevet brudt ind i. Heldigvis kan der stadig findes mange spor efter gerningsmanden. Børnene går på jagt efter gerningsmanden under deres børnefest eller under en hyggelig skoleeftermiddag.

Børn elsker denne slags skattejagter. De skal søge efter de rigtige fingeraftryk, de dechifrerer en hemmelig kode med en hemmelig besked. Og selv stavningen af en seddel fra tyven er vigtig for at identificere tyven i denne skattejagt.

Spillelederen får en rute, som han/hun kan udstikke i sit eget lokalområde. Med hver opgave vil resultatet føre til en retning, som børnene skal gå i. Et godt spil til en børnefest, men selvfølgelig også til skoleklasser.


  • Leder du efter en børnefest for 7 - 10 årige?
  • Eller leder du efter festspillet til skoleårets afslutning til at lege med hele klassen?
  • Og skal det ikke koste for meget?
Så har du fundet, hvad du ledte efter: en færdiglavet, interaktiv skattejagt for kun 109 kr i alt.

Med lærerige og interaktive skattejagtopgaver

Skattejagten fra Gruppespil.dk er en blanding mellem Escape room og skattejagt -opgaver, som behandles i et skattejagtformat. Gennem logisk tænkning og gode gåder går børnene den rigtige vej. Og vigtigst af alt, de løser mysteriet, mens de går. Den interaktive måde at indsætte WhatsApp-koder på, scanne QR-koder og lytte til lydfragmenter gør denne skattejagt for børn nytænkende og udfordrende.

Det er det, der gør det så sjovt!
  • Interaktiv gennem lydfragmenter, QR-koder og ved at sende koder.
  • Kan leges med hele klassen eller til børnefest.
  • Færdiglavet, spilbar hvor som helst og let at planlægge for spillemesteren.
  • Super lærerigt for børn gennem brug af summer, stavning, logiske ræsonnementer osv. Ideel til undervisning.

Hvad får du med disse quests?

Inden for 5 minutter efter din bestilling og betaling vil du modtage skattejagten på din e-mail. Vi har gjort det nemt for dig, fordi du modtager:

  • Manuskriptet, hvor alt bliver forklaret trin for trin. Det betyder, at du som spilleleder er godt forberedt, når spillet starter.
  • Materialer til skattejagten. Du udskriver disse og sætter dem på ruten på dagen. Hvordan du gør, det er alt sammen beskrevet i denne manual.

Faq

Hvad koster denne skattejagt?

Betyder interaktiv, at børnene skal have en telefon?

Skal en vejleder ledsage børnene?

Hvor kan spillet spilles?

Kan jeg spille skattejagten flere gange?

>