Kuvert Selskabsleg for voksne

En terning, 2 eller flere hold og 40 overraskende spørgsmål, opgaver og små spil om en lang række emner udgør kuvert selskabslegen, som sikrer spænding og hygge. En selskabsleg for voksne til en sjov eftermiddag eller aften. Lad os overraske dig!

Alle spillere er inddelt i hold, som spiller mod hinanden. Der er sjove opgaver for alle spillere, fordi emnerne er meget varierede. På denne måde kan al viden og færdigheder på holdet bruges til at slå de andre hold.

Hvordan spiller du selskabslegen med kuverter?

Der hænger 40 kuverter på en line (men hvis du vil lægge dem i en stor skål, kan du også gøre det). Spørgsmålet er: Hvad er der i de 40 kuverter? Dine venner, familie og kolleger kan ikke vente med at åbne dem. Der trækkes lod om, hvilket hold der skal starte. Dette hold er det første til at vælge en tilfældig kuvert fra rækken og spille opgaven fra denne kuvert. 

Før opgaven spilles, bestemmer terningkastet, hvor mange point der kan opnås for den pågældende spørgsmål/opgave. 

Nogle gange spiller holdet i denne selskabsleg opgaven alene, men nogle gange er det en duel mod et andet hold efter eget valg. Der er også opgaver og spørgsmål, hvor alle hold kan deltage.

Da der er 40 opgaver og/eller spørgsmål, får hvert hold, fx med 4 hold, 10 spørgsmål/spørgsmål at spille. Der er også små, korte spil i dette selskabsspil, og også nogle gåder, som du skal løse sammen med dit hold. For at give dig et indtryk af spørgsmålene og opgaverne kan du se et par eksempler på opgaver nedenfor.

kuverter selskabsleg eksempler

Nogle af de andre emner, du kan forvente at se, er:

Forkortelser, rejser, film, musik, stjernebilleder, logoer, kulinarisk, religion, geografi og kunst. Det er 40 gange en overraskelse.

Spænding indtil slutningen af spillet

Selskabslege er designet til at være spændende lige til det sidste, fordi der altid er et hold, der kan få point for en opgave, hvis opgaven ikke bliver løst korrekt af det hold, der har spillet opgaven. Så når du skal vælge et andet hold, som muligvis kan vinde point ved at spille mod dig, vælger du så det hold, der ligger i toppen? Nej, for fanden. Derfor har hvert hold en chance for at vinde kampen indtil slutningen.

Så det ene øjeblik er du aftenens mestre, og det næste øjeblik er du og dit hold bagerst i feltet igen.

Hvem ved mest og/eller spiller smartest?

Dette er en selskabsleg der ikke kun handler om klar viden, men også om puslespilsfærdigheder og taktisk spilindsigt. Let at spille og meget let at forberede. Selv det familiemedlem eller den ven, der ikke bryder sig om spil, vil blive den mest fanatiske spiller!

Spilleleder

Med kuverternes selskabsleg vælger du som spilleleder om du selv vil være med, eller om du bare vil styre spillet – Det kræver lidt eller ingen forberedelse.

Så det er meget nemt!

Du kan spille dette spil for 149 DK pr. gruppe.

Valg mellem at spille digitalt eller med kuverter

Selskabslege fås i to forskellige versioner til spillelederen.

Du kan selv bestemme, om du vil udskrive spørgsmålene og opgaverne og lægge dem i kuverter (eller folde dem sammen) eller spille spillet digitalt. Til sidstnævnte skal du naturligvis medbringe en tablet, en bærbar computer eller lignende.

Materialer, der kræves til denne selskabsleg

Til dette kuvert selskabsleg har du de fleste af de nødvendige ting i dit hus, fx et sæt kort, terninger, pen og papir. Den bedste måde at spille dette spil på er at printe opgaverne ud og lægge dem i en kuvert. Du kan f.eks. fastgøre disse kuverter på en tøjsnor. Holdene vælger selv, hvilken kuvert de vil spille med.

Hvad får du med denne selskabsleg?

Når du bestiller selskabslegen, modtager du en digital version af scenariet med en klar forklaring til spillelederen og spillerne samt 40 spørgsmål/opgaver med svarene.

Faq

Hvor mange personer kan spille selskabslegen?

Hvilke materialer har du brug for til denne selskabsleg?

Er opgaverne i denne selskabsleg velegnede til personer, der er mindre fysisk veltrænede?

Hvilken alder er selskabslegen velegnet til?

Har du også selskabslege på andre sprog?

Hvor meget koster dette spil?

Modtager jeg kuverter med dette spil?

Kunne du genkende alle logoerne?De rigtige svar: Microsoft, Peugeot, Adidas, Samsøe & Samsøe, JustEat, TheFork

>