Pub quiz – 10 runder med sjov quiz

Vil du arrangere en super sjov aften for dine vener? Med denne Pub-quiz er du sikret en succes.

Inden for 5 minutter af din bestilling vil det blive sendt til din e-mail!

En super pub-quiz der både kan spilles derhjemme eller på din lokale. Du kan også spille den virtuelt, hvis I ikke sidder sammen.

Er du klar til at konkurrere - dit hold mod de andres? Ved dit hold mest om en række forskellige emner? Har du nogensinde deltaget i en pub-quiz før? Hvis ja, så ved du, hvor sjovt det er at konkurrere mod de andre hold.

I vores Pub-Quiz leder vi altid efter spørgsmål om alt og intet, så alle i din gruppe kan blive udfordret. Spørgsmål, hvis svar ofte ligger på spidsen af din tunge, men ja.... det er ikke altid man lige kan komme på det!

Det er for længst holdt op med at være sådan, at pub-quizzer, kun arrangeres af beværtninger. Familieweekender, weekender med venner, udflugt med kollegaer eller bare en hyggelig aften, er alle gode omgivelser til en lille quiz. Det gør hurtigt din aften helt speciel. Det er nemt at organisere en pub-quiz selv, derhjemme, på arbejdet eller i baren.

prøve spørsmål musikk

Hvordan spiller man en pub quiz?

Har du aldrig deltaget i en pub-quiz før? Du har sikkert hørt om det, og hvis ikke, så forklarer vi det for dig. En pub-quiz består ofte af en række runder, med forskellige emner, med spørgsmål. Musikspørgsmål er altid inkluderet – mest af alt fordi det er supersjovt at synge med, eller bare nyde musikken. Men det handler ikke kun om musik – spørgsmålene kan handle om alt.

Vil du opleve en garanteret super sjov aften med dine venner, familie, kollegaer eller måske din musikforening eller idrætsforening? 

I hvert fald undgå, at det bliver en kedelig aften, hvor alle allerede gaber halvvejs igennem og den ene efter den anden falder fra og går tidligt hjem?

Leder du efter et unikt og fantastisk spil til at overraske og underholde din gruppe?

Så har vi en Pub-quiz til dig, som de aldrig vil glemme.

Sammen ved I mere end alene

Det fine er, at du skal bruge al viden (ja... selv den information på harddisken i dit hoved, som du altid har tænkt 'hvad skal jeg med det her') dit team har til rådighed, hvis I skal vinde. Du behøver ikke at være student eller begavet for dette – alle kan være med.

Det er selvfølgelig nyttigt, hvis du har en bred viden, men du vil bemærke, at du sammen med dit team kan svare på de fleste spørgsmål. Den ene ved meget om tv-serier, en anden fra dit hold ved mere om musik eller alle andre emner i denne Pub-Quiz.

Er der lidt mindre viden? Med Pub-quizzen, som vi tilbyder den, kan du bruge en joker. En ekstra (valgfri) mulighed for at gøre spillet endnu mere spændende.

Ved du, hvad der er så sjovt ved denne Pub-Quiz?

Denne pub-quiz giver masser af underholdning inklusive den sjove musikrunde, men også alle de andre spørgsmål, der får hele gruppen til at sidde på kanten af deres sæder. Fanatiske blikke, hvisken i holdene om ikke at afsløre noget til andre hold, røde kinder af spænding og glade ansigter, når de har svaret rigtigt på et spørgsmål.

Stemningen er den bedste!

Feedback:

Sikke en super sjov quiz du har lavet. Havde det meget sjovt med en stor gruppe voksne, og på grund af de mange forskellige spørgsmål er det muligt (ikke for let for en og ikke for svært for en anden). Kan absolut anbefales! Også fordi det er umiddelbart klar til at spille med spilleregler og scoreform inkluderet - det er helt sikkert ikke spild af penge!


Vibeke

Feedback:

Pub-quizzen er spillet på vores familieweekend. Meget rart at gøre dette sammen og se alle leve sig helt ind i det (teenagerne blev helt fanatiske). 
Mangfoldigheden af spørgsmål gør det sjovt og spændende for alle. Så ved den ene noget og så den anden. Selv de mindre (10, 11 år) vidste af og til et svar og forblev derfor involveret. 
Jeg har lige spillet med igen, og det går godt. 
Tak!


Mikkel

Vil du købe en pub-quiz? Vi har gjort det nemt for dig

Hvis du skal købe vores pub-quiz, har du den inden for 5 minutter

Klik på den grønne knap nedenfor. Så havner du automatisk i indkøbskurven, hvor du kan vælge at betale for pub-quizzen. Efter bestillingen vil du straks modtage en e-mail med alle de nødvendige dokumenter for at spille spillet.

Du gemmer dokumenterne på din computer, bærbar, tablet og starter spillet derfra når du er klar.

Til prisen kan du bestemt ikke slå den. I alt 219 DKK for denne komplette færdiglavede quiz, der virker uanset antallet af spillere. For eksempel, hvis du spiller med 25 personer, bliver det omregnet til mindre end 9 kronen pr. person – bestemt en overkommelig quiz.

Spørgsmål Pub quiz

Hvad kan jeg forvente af pub-quizzen?

Det vigtigste er selvfølgelig selve Pub-quizzen. Vi har sammensat 10 runder med hver 10 spørgsmål. Altså 100 spørgsmål i alt, hvor vi søgte efter de perler af spørgsmål, der får alle i din gruppe til at klø sig i hovedet. Det får folk til både at hvine af grin og tænke seriøst. 'For ja…. jeg kender det svar, ikke? Hvorfor kan jeg så ikke lige huske det?'

Svært eller nemt?

Vi har delt de 100 spørgsmål op på en sådan måde, at der er sjove spørgsmål til alle. Ikke kun med hensyn til tema, men også for unge, voksne og for ældre. Det er lige meget, om du dimitterede som den bedste i klassen eller er den klogeste dreng eller pige på din årgang. Denne quiz er en sjov udfordring for alle.

Og selvfølgelig spiller du også på et hold, så hvad du ikke ved, ved en anden på dit hold måske. Og hvad de ikke ved, ved du måske.

Det forhindrer, at folk finder det for nemt eller for svært og derfor giver op, men det forhindrer også, at det bliver noget rod, og at folk går tidligt hjem med undskyldningen om, at de har glemt at slukke ovnen.

En pub-quiz ? Du modtager dette med spillet

 • Manuskriftet, der indeholder en simpel forklaring af spillet til spillelederen og en tjekliste med nyttige tips til at gøre det til en succes. 5 minutters læsning,
 • 10 PowerPoint-dokumenter, 1 for hver runde af 10 pub-quiz spørgsmål. Vi har lavet dem i PowerPoint for din skyld, for at gøre dem nemmere at spille for alle. I dem sidder billeder, musik og selvfølgelig spørgsmålene.
 • Svarskemaer til holdene, som du kan udskrive så mange af, som du har behov for.
 • En praktisk scoreformular, hvor du kan holde styr på, hvor mange point pr. runde alle hold får (en digital og en printbar version).

En komplet pakke, så du kan begynde at spille umiddelbart efter din bestilling. Den gode nyhed for dig er, at du som spilleleder bare kan spille med.

Spilmester kan bare spille med

Som spilleleder kan du selv spille med. Det får du tips til i manuskriptet, der følger med Pub-quizzen. 
Derudover har du lidt forberedelse med dette spil. Du kan stadig bestille spillet og begynde at spille inden for en time, men det bedste er at spille Pub-quiz med en projektor på en stor skærm. Holdene kan bedre se spørgsmålene, og de kan synge med under musikrunderne.

Til hvilke grupper er Pub-quizzen velegnet?

For (idræts)foreninger, som ønsker at give deres medlemmer en super sjov aften og en mulighed for at skabe flere indtægter til klubben. Men også for familier, der søger en aktivitet i løbet af en familiedag eller weekend, hvor teenagere og også bedsteforældre kan være med til hyggen.

Og hvad med din egen gruppe venner, hvor I konkurrerer med hinanden, hvor sjov og hygge er i højsædet.

For en cafe, der gerne vil give kunderne en hyggelig aften og få ekstra omsætning, fordi cafeen er fyldt.

For virksomheder er quizzen fantastisk at spille under en holdudflugt, teambuilding, eller som afslapning under et omfattende arbejdsmøde. Spil denne quiz sammen med dine kolleger eller venner på afstand.

pub quiz-spillere

(Idræts)foreninger/café

Pub-quizzen kan ofte spilles i din egen forenings- eller idrætsklubs-kantine eller klubhus. De fleste foreninger og idrætsklubber arrangerer flere gange om året en aktivitet for medlemmerne, supporterforeningen eller de frivillige. Selvfølgelig er det for deres skyld og for at have det sjovt, men det er også godt for baromsætningen eller en pæn tak til de mange frivillige og støtter. En fin måde for foreningen at få fyldt kantinen på. Og bestemt godt for forholdet medlemmerne imellem og for baromsætningen for klubben.

Mange cafeer bruger også den færdiglavede Pub-quiz. En super sjov aften, hvor kunderne har kontakt til hinanden på en anderledes måde. Der anmodes ofte om et bidrag, for eksempel 20 DKK pr. hold. Omsætningen er naturligvis mange gange højere end engangsomkostningerne på 219 DKK for denne Pub-quiz. I vores egen tennisforening skal vi for 3. gang i år spille Pub-quiz.

Familier

Pub-quiz er meget velegnet til leg med forskellige aldersgrupper. Som tip ville vi vælge at gøre holdene så varierede som muligt. 

Du kan også vælge at spille ung mod gammel, eller familie mod familie. Visse spørgsmål kan være lidt vanskeligere, men du kan altid stjæle point fra et vindende hold. Vi forklarer, hvordan dette fungerer i manuskriftet.

Hvordan spiller du Pub-quiz?

Hav en hyggelig eftermiddag eller aften som et hold og spil mod hinanden for at se, hvem de smarteste fyre er inden for alle mulige forskellige vidensområder. 100 pub-quiz-spørgsmål er udfordringen til dig og dine holdkammerater. Endelig er al den ubrugelige information og trivia, som du har gemt på harddisken i dit hoved, nyttig. Med Pub-quizzen beviser du ikke, hvilken IQ du har, men det handler mere om paratviden og selvfølgelig... teamwork.

Spillet er selvforklarende. I 10 runder af 10 spørgsmål vinder holdet med flest rigtige svar. Men for at gøre resultatet af spillet ekstra spændende, kan du optjene ekstra point sammen med dit hold. At spille alle 10 runder vil tage dig i gennemsnit 3 til 4 timer. Har du ikke tid til 10 runder, kan du selv forkorte quizzen til færre runder.

Hvilke 10 runder?

De 10 runder handler egentlig om alt og intet, men 1 runde vender uvægerligt tilbage i hver Pub-quiz: den supersjove musikrunde (digital, altså med musikfragmenter af al slags musik). Du har brug for viden fra alle holdkammeraterne for at slå de andre hold. Alt i alt et dejligt spil til en weekend med venner eller familie. Denne quiz spilles også ofte med kolleger. Dette giver dig en overkommelig holdudflugt for 219kr. Pub-quiz er et spil, der falder ind under gruppespil, der stadig er perfekt spilbare med mange spillere.

Velegnet til små og store grupper

Denne Pub-quiz er sjov at spille med en lille gruppe fra 4 personer, men er også velegnet til at spille med en meget stor gruppe, med flere hold.

Pub quiz-spil

På grund af de forskellige typer pub-quiz spørgsmål kan dette spil godt spilles med forskellige aldre (fra 15 år). Med dit firma spiller I denne pub quiz mod hinanden i hold.

Du behøver slet ikke at være på en pub for denne quiz, men kan spille den hvor end du selv vælger.

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor finder du de oftest stillede spørgsmål om vores Pub-quiz. Hvis du ikke kan finde svaret du leder efter, og du har et spørgsmål: Vi er næsten altid til rådighed (også i weekenden). Stil for eksempel dit spørgsmål via WhatsApp: +316-83777853 eller via mail: info@gruppespil.dk. Vi hjælper dig gerne :-).

Faq

Hvad koster Pubquizzen?

Fra hvilken alder er Pub-quiz egnet?

Skal du spille hele quizzen af en omgang?

Hvordan bestiller jeg pub-quizzen?

Hvor mange mennesker kan jeg spille Pub-quiz med?

Hvad modtager jeg med Pub-quizzen ?

Er pub-quizzen svær?

Hvilke 10 runder kan jeg forvente i Pub-quizzen?

Hvor længe varer pub-quizzen ?

Hvor hurtigt kan jeg modtage Pub-quizzen ?

Kan jeg selv deltage i Pub-quizzen ?

Hvis jeg bestiller spillet nu, kan jeg så spille det senere?

 • Liv siger:

  Hej, kan du slutte den bærbare computer til dit tv og spille quizzen på det?

  • God eftermiddag,
   Tak for dit spørgsmål. Ja det burde være muligt. Quizzen kører på PowerPoint, og hvis du tilslutter den bærbare computer til tv’et, bør du være i stand til at overføre billede og lyd til den.
   (Forudsat at din bærbare computer og TV kan gøre det selv, selvfølgelig).
   Med venlig hilsen,
   Richard & Marjolein

 • Malene siger:

  Vi bestilte pub-quizzen for en weekend siden, fordi bedstemor fyldte 80. Forberedelserne var minimale: udskrivning af scorelister og gennemgang af, hvad du kan forvente som spilleleder. Den yngste deltager var 15 og den ældste 80 år. Uddannelsesniveauerne i familien er også meget forskellige. Det var virkelig en super quiz for alle. Især musikbingo-runden var meget original. Det viser sig, at hvis spørgsmål matcher det, man ved, bliver man naturligvis begejstret. Vi havde travlt i et par timer og startede straks weekenden på en fin måde. Tak!

  • Hej,
   Hvor er det en fornøjelse at læse :-). Det gør dagen helt fantastisk!
   Vi er glade for, at vi kunne bidrage til en hyggelig weekend med vores Pub-quiz.

   Venlige spille hilsener,
   Richard og Marjolein

 • Mia siger:

  Jeg vil organisere en online pub quiz for omkring 10 personer, ikke for lang, højst en time. Kan jeg nemt organisere det selv via Zoom? Hvis ja, er dette simpelt, og hvordan skal jeg gøre det (jeg læste noget om papirudskrifter)?

  • God eftermiddag,
   Du kan nemt spille Pub-quiz online, for alle 10 runder er lavet i Powerpoint. Det er blot et spørgsmål om at dele din skærm og spille.
   Dette kan gøres i Zoom eller et hvilket som helst andet system, du ønsker at bruge.
   Du behøver ikke at udskrive spørgsmål og svar.
   Venlige spille hilsner,
   Richard og Marjolein

 • >