Om os

Vi er Richard og Marjolein, født og opvokset i Zwolle, Holland, og vi deler vores passion for spil med mange af vores venner og familiemedlemmer.

I 20 år har vi lavet spil til vores egne venners weekend og for 5 år siden besluttede vi at gøre disse spil tilgængelige for alle, der også elsker spil.

Vi er trods alt rigtige spilfans. Vores skabe er fulde af en masse forskellige spil.

Gruppespil for store grupper

I oktober 2019 besøgte vi den største spilmesse i Europa 'Spiel' i Essen. Dejlig inspiration og selvfølgelig nogle sjove spil til at shoppe sammen. Og vi synes, at vi allerede har set de fleste af de sjove spil. Der er hundredvis af brætspil, kortspil og terningespil på markedet. De fleste af de spil, du støder på, er lavet til 2 - 6 spillere maksimalt.

Men hvad nu, hvis din gruppe er 15 eller 20 personer, eller endda flere? Så må der da være et spil til rådighed, ikke?

Til vores egen venneweekend og familieweekend har vi lavet gruppespil i 20 år. Der er ca. 14 voksne og ca. lige så mange børn. Så er det så sjovt at lave spil, som alle kan være med til. Så vi begyndte at lave disse spil. I 2015 lavede vi denne hjemmeside, fordi vi tænkte: "Jamen måske andre grupper også leder efter spil". I dag spiller tusindvis af mennesker hvert år et af vores sjove gruppespil.

Richard en Marjolein Spiel Essen

Barnespill

Vi har to døtre (nu 18 og 16 år), som vi har arrangeret flere fødselsdagsfester for de seneste år. År senere taler pigerne og deres forældre stadig om disse fester. Men vi tilbyder nu flere former for børnelege, f.eks. Escape Room junior. Dette er et spil specielt for alderen 9 til 13 år og derfor meget velegnet til fødselsdagsfester eller folkeskoleklasser.

Spil over hele verden

For mange år siden startede vi vores spil i Holland. Det blev hurtigt fulgt op af Belgien, Tyskland og Østrig. Og også i Amerika, Storbritannien, Canada, Australien og New Zealand er der nu tusindvis af mennesker, der nyder vores spil. Frankrig, Italien og Spanien blev tilføjet i juni 2021. Og nu er vi også tilgængelige i Danmark. Alle spil vil blive oversat til dansk af danske mennesker. Så kvaliteten af spillene vil være god. 

Hvilken slags gruppespil leder du efter?

Vi fortsætter med at opfinde og udvikle nye spil. Har du selv nogle særlige ønsker eller idéer? Lad os vide det, og hvem ved, måske laver vi et nyt spil.

Vi har gruppespil, der varer længe (3-4 timer), og vi har også gruppespil, der varer kortere (1-2 timer). Derudover er der spil skrevet til både mindre og større grupper, så der er uden tvivl også et dejligt gruppespil til jer. Så tag et kig på spillene for at finde ud af, hvilke spil der passer til din gruppe. Og hvis du har spørgsmål eller har brug for tips, står vi klar til at rådgive dig
.

Vores service

Vi er glade for, hvis du og din gruppe har haft glæde af et af vores spil. Hvis du tænker tilbage på denne eftermiddag eller aften med et smil på læben, så er vi tilfredse.

Vi kan tilbyde jer følgende
:

  • Kvalitetsspil og 100 % tilfredshedsgaranti. Er du ikke tilfreds? Så vil du få pengene tilbage.
  • Til en meget overkommelig pris. Alle priser på vores hjemmeside er samlede priser pr. spil
  • Vi er næsten altid til rådighed. Ikke kun i løbet af ugen, men også i weekenden. Vi reagerer hurtigt, hvis du har spørgsmål eller er usikker. Også for eksempel hvis du spiller og ikke kan komme ud som spilleder.
  • Vi giver ekstra tips, hvis du ønsker at bruge spillet på en lidt anderledes måde end standard.

Vi håber, at du vil nyde vores gruppespil lige så meget, som vi gør ved at udtænke, udvikle og spille dem. Vi arbejder med en 100% tilfredshedsgaranti. Så hvis du ikke er tilfreds med et spil, refunderer vi dig købsprisen.

Efter alle disse år og mange spillede spil senere, er vi ret stolte over at vi har en tilfredshedsgrad på 99,93%.

Spørgsmål, kommentarer og tips er altid velkomne. God fornøjelse med et eller flere af vores spil!

Richard & Marjolein Schreurs
info@gruppespil.dk / +31683777853

Virksomhedsdata Gruppespil.dk

Anderzzz VOF (gruppespil.dk)

Richard & Marjolein Schreurs

Nijenhuislaan 209, 8043 WE Zwolle, Nederlandene

+31683777853 | info@gruppespil.dk

CVR: 68992386 | MOMS: NL857679004B01

Vores garanti: "Ikke tilfreds? Få pengene tilbage". Skulle der alligevel opstå en utilfredshed, så:

europæisk platform for online tilbagebetaling

>