Indkøbskurv

Du modtager det/de spil, du har bestilt, inden for 5 minutter efter at du har afgivet din bestilling, så du kan begynde at have det sjovt med det samme. Med en 100% "Ikke tilfreds? Penge tilbage”-garanti, uden nogen form for brokkeri eller besvær.

Din kurv er tom.

IKKE TILFREDS  

100%

PENGE TILBAGE

100% Pengene tilbage Garanti

Køb med tillid... det er risikofrit!

Hvis du af en eller anden grund ikke kan lide spillet/spillene, kan du til enhver tid få en fuld refusion. Hvis du har problemer, skal du bare kontakte os, og vi vil enten hjælpe dig eller give dig en hurtig tilbagebetaling.

Med venlig hilsen, Richard & Marjolein

Er du nysgerrig efter reaktioner fra andre købereDu kan læse dem her.


Aad

Cool spil! Let og ligetil at spille.


Helena

I går spillede vi dette escape room til en børnefest med 9, 10 og 11-årige børn. Vi dannede to hold på fem personer. Vi brugte halvanden time og en halv time. Det var så sjovt! Børnene morede sig virkelig. Det tog mig ret lang tid at forberede mig. Spillet forløb uden problemer. Det var meget sjovt at scanne QR-koder, videoer, lydklip og sende koder via WhatsApp. Alt fungerer meget godt. 4 sjove og varierede værelser. Store komplimenter. Kan varmt anbefales!


Rebekka

Vi spillede Escape Room Faraos. Meget morsomt. Børnene var så begejstrede! Især det interaktive aspekt er sjovt og gør det spændende. Det var ret svært, og de nåede ikke frem i tide, men det var ikke mindre sjovt. Frem for alt, en meget god service! Tak for dette smukke spil. Kan varmt anbefales (gruppe af drenge på 9/10 år)


Meta

I dag spillede min 9-årige datter "Faraos skat" med sine veninder til sin fødselsdag. Det var virkelig fedt! Sjovt spil, selv om det nogle gange var ret svært! Et meget omfattende og udfordrende spil. Absolut anbefalelsesværdigt!


Anika

Faraos skat er virkelig sjovt! Kan varmt anbefales! Meget godt sammensat, med videoer og materiale. lidt forberedelsestid, men bestemt det værd.

>