• Home  / 
 • Børn  / 

De 20 sjoveste ideer til Helloween gør-det-selv. Med gratis printbare dekorations-eksempler og spil

Læg lim, saks og tape klar på bordet. Det er tid til Halloween gør-det-selv. Når dagene bliver kortere og det bliver mørkt så hurtigt om aftenen, så er det skønt at gøre dit hjem en smule hyggeligt igen – Eller måske ligefrem uhyggeligt! Med alle disse Halloween dekorationer bliver det helt fantastisk! I denne blog har vi listet vores favorit Halloween gør-det-selv ideer til dig. Uanset om du har planer om at lave Halloween gør-det-selv med en tumling eller med ældre børn – alle kan klare det, og det er ikke uhyggeligt.

Gratis e-bog om Halloween gør-det-selv 
*Inklusiv gratis gør-det-selv skabeloner og vendespil. 

Vil du have alle disse sjove Halloween gør-det-selv ideer? Så lav en forespørgsel om denne gratis e-bog. 

Lav skeletter fra vatpinde

Lav dit eget Halloween vendespil

Da vi var børn, lavede vi mange spil selv. Hvis et spil var for dyrt, ville vi give os i kast med at lave det selv. Det var et kæmpe hit. Så hvor sjovt vil det ikke være at lave dit eget vendespil som Halloween gør-det-selv. For at gøre det nemt for dig, har vi allerede lavet en Halloween vendespils-skabelon til dig. Alt du skal gøre er at klippe det ud

>> Se vendespils-skabelonen i e-bogen.

Halloween vendespil

Lav spindelvæv

At lave spindelvæv er naturligvis noget, der kan laves i alle størrelser og former. Vi har valgt en Halloween aktivitet som alle børn kan være med det at lave, og det er sjovt for dem. Her er, hvad du skal bruge:

 • Ispinde (Du kan også bruge lange træspid)
 • Valgfri maling til at male pindene i Halloween-farverne orange, sort eller hvid
 • Vat 
 • Saks og lim 
 • Kunstige edderkopper
Lav spindelvæv

Lav Halloween figurer ud af toiletruller

Start med at gemme tomme toiletruller fordi denne idé er super nemt at lave som Halloween gør-det-selv. Alt du har brug for er noget lim, farvet papir og et par sakse. I Pinterest videoen kan du se nogle gode eksempler, som kan laves af alle.

Hængende Halloween flagermus gør-det-selv

Med denne Halloween flagermus kan du skjule hemmelige beskeder. Børn elsker at skrive noget under vingerne. Hvis du skal holde en børnefest med Halloween tema, så er denne idé også super til sjove invitationer..

>> I e-bogen kan du finde skabeloner, du kan klippe ud.

Hængende Halloween flagermus gør-det-selv

Flagermuse-fingermaling som Halloween gør-det-selv

Du skal have lyst til denne aktivitet, for fingermaling betyder også, at du er efterladt med et mindre rod. Men hey, børnene vil synes, at det er super sjovt at lave denne flagermus til Halloween. Det er super simpelt – her er, hvad du skal bruge:

 • Farvet papir 
 • Hvidt papir til at skære flagermusene ud 
 • Saks (og muligvis tape) 
 • Fingermaling 
 • Sæbe 

Skær de hvide flagermus ud (eksempel kan findes i vores gratis skabeloner). Klæb dem fast på et sort stykke papir med foldet tape så det klæber på begge sider. Så kan ungerne klatte maling så tosset de vil, og når malingen er tør, kan flagermusene fjernes fra papiret. Så har du nogle fine og flotte Halloween dekorationer.

Halloween gør-det-selv Flagermuse

Mal madariner

Den fedeste ting er naturligvis at sætte et rigtigt skæret græskar foran din dør til Halloween. Men det med at skære græskar har aldrig rigtig været vores ting – det er så svært og så rodet!

Hvad børn synes er sjovt, og som er en hel del nemmere, er, at male mandariner til Halloween. Lad os være ærlige, det ser jo super hyggeligt ud! 

>> I e-bogen kan du finde nogle eksempler på sjove græskar-ansigter som dine børn kan male på mandarinerne.

Mal madariner
Halloween-spøgelser

Lav snurrende Halloween-spøgelser

Disse spøgelser er nemme at lave til Halloween. Det er endda god øvelse for at tumlinger kan lære finmotorik. Det at klippe i cirkler langs en linje er ikke nemt. Denne kan også laves i skolen, så der er en hel klasse af små snurrende spøgelser – er det ikke bare en hyggelig idé? 

I den gratis skabelon kan du printe skabeloner af spøgelser. Hvis du gerne vil lave dine egne spøgelser, er der også et uden et ansigt.

>> I e-bogen kan du finde skabeloner til at skære ud.

Mumie lysestager til Halloween

Denne Halloween gør-det-selv må ikke mangle i din stue. Mumie lysestagen! Super nem at lave og en super sjov Halloween aktivitet. Her er, hvad du skal bruge:

 • Tomme sylteglas
 • Bandager
 • de rullende plastik-øjne
 • Lim og saks
Mumie lysestager til Halloween
Mumie lysestager til Halloween

Leder du efter en sjov aktivitet med eller til dine børn?

Vi har et super sjovt spil til børn mellem 9 og 13 år: Escape Room’et ”Faroens skat”.

 • Til dit eget hjem eller til skolen
 • Sjov og lærerig
 • Til drenge og piger

Mal sten som spøgelser

Stenmaling er altid fantastisk. Vi tror, at der er flere grunde til det - børn elsker at finde sten, du kan altid gøre det (om det er til Halloween eller malet som dyr eller dukker) og det ser flot ud i dit hjem.
Vi har listet nogle eksempler som inspiration:

Halloween - Mal sten som spøgelser
Halloween - Mal sten som spøgelser

Halloween gør-det-selv: Græskar- og spøgelses-guirlande

Vi faldt over denne fantastiske Halloween guirlande på Pinterest. Super sjov at lave til Halloween, ikke sandt?

Halloween gør-det-selv:

Halloween gør-det-selv: Flyvende spøgelser, sjovt til klasseværelset

En anden sjov Halloween gør-det-selv aktivitet, som er super at lave i klasseværelset. Du skal bruge følgende til de flyvende Halloween spøgelser:

 • Hvide pap-krus
 • Sort marker
 • Muligvis øjne
 • Hvidt papir
 • (hvid) snor til at hænge Halloween spøgelserne op

Flyvende spøgelser

Lav en græskar-wuppy 

Det her var en favorit tilbage i tiden: At lave en Wuppy. Hvorfor ikke lave en som et Halloween græskar? Vi har inkluderet denne på listen, fordi du kan lave den super nemt med en garnnøgle, saks og dine hænder. 

Making pumpkin wuppy

Halloween gør-det-selv: Heks med hat

Ingen Halloween uden hekse! Denne gør-det-selv er nem at lave. Her er, hvad du har brug for:

 • Hvid papir tallerken
 • Muligvis maling
 • Papir til at lave bl.a. hatten
 • Hulmaskine eller saks
 • Garn og muligvis perler
 • Papir, knapper eller perler til ansigtet
Halloween gør-det-selv: Heks med hat

Skær Halloween spindelvæv ud af papir

Uanset om du leder efter efterårs gør-det-selv ideer, eller ideer til Halloween, er spindelvæv altid sjove at lave. Disse er nemme at skære ud! I vores blog (på engelsk) kan du se en trin-for-trin guide til at lave dem. Her er, hvad du har brug for:

 • Papir
 • Saks og lim
 • Snor til at hænge op
 • Kunstige edderkopper 
Skær Halloween spindelvæv ud af papir

Lysende spøgelser 

Ser de ikke bare søde ud? Bedårende, lysende Halloween spøgelser, der er nemme at lave for alle aldre. Du skal bare bruge nogle gamle plastikdunke og finde jule-lyskæderne frem fra loftet. Rengør dunken og lav en lille ”dør” på bagsiden til lyskæden. Nu kan børnene så tegne Halloween ansigter på dem med en tyk sort tusch. I videoen kan du se nogle fine eksempler..

Halloween græskar-tryk af kartofler eller æbler 

Har du nogle gamle kartofler eller æbler liggende? Så smid dem endelig ikke ud, fordi det kan bruges til en super fin gør-det-selv til Halloween.

Skær kartoflen over på midten, og skær et græskar-ansigt eller et andet uhyggeligt motiv. Lad derefter børnene dyppe stemplet i maling (fx orange), og de kan nu lave tryk på papir.

Halloween græskar-tryk

Lav søde Halloween-bogmærker formet som flagermus 

En hyggeligt Halloween gør-det-selv ide er dette bogmærke. Det er endda også super nyttigt. Alt du skal gøre er at printe og folde den, og så er du færdig. I vores e-bog kan du finde en gratis skabelon af bogmærket.

Halloween-bogmærker

Halloween-opskrifter og -godter

Er du gået hen og blevet lidt sulten efter alt den gør-det-selv? Her kan man blive i Halloween-ånden og lave snacks og godter med Halloween-tema. Vi har her listet nogle sjove ideer til dig.

Afskåret finger-pølse

Så for Søren, det ser ret ægte ud, gør det ikke? En afskåret finger passer perfekt ind i ethvert Halloween-tema, og den er så simpel at lave. Skår en tynd skive af toppen på enden af pølsen der bliver til din ”negl”. Lav derefter nogle små fordybninger, hvor knoerne er. Derefter en stor klat blod… eller, nej, tomatketchup kan nok også gøre det! Så er du klar, og har en sjov og smagfuld Halloween snack.

Halloween - Afskåret finger-pølse

Sund Halloween frugtsnack

Du kan forvandle enhver banan eller vindrue til en sjov Halloween snack med denne ide. Den ser super lækker og sund ud!

Sund Halloween frugtsnack

Halloween-godte snurrende slikkepind

Denne Halloween-godte er nem at lave, og er en super billig snack til fx klasseværelset. Tilføj eventuelt en personlig hilsen fra dit barn, og du er færdig. Den her idé kan også bruges som en del-ud idé til en Halloween børnefest.

Bag edderkoppe-småkager

Heldigvis er edderkopperne lavet af chokolade, og vi garanterer der ikke er nogle rigtige kryp i disse lækre småkager. Helt perfekt som en snack imens man laver Halloween gør-det-selv. I bloggen (på engelsk) kan du læse, hvordan du kan lave dem.

Bag edderkoppe-småkager

Vi ønsker dig en skøn Halloween. Vi er også altid nysgerrige på, hvordan din Halloween gør-det-selv er gået, og du må meget gerne lade os det vide!

Gratis e-bog om Halloween gør-det-selv 
*Inklusiv gratis gør-det-selv skabeloner og vendespil. 

Vil du have alle disse sjove Halloween gør-det-selv ideer? Så lav en forespørgsel om denne gratis e-bog.


Richard og Marjolein

Vi er Richard og Marjolein Schreurs og vi har lavet spil til vores familie og venner i årevis. Vi kan også godt lide at dele disse spil med alle i hele verden. Vi tilbyder vores spil på 9 forskellige sprog. I mellemtiden har tusindvis af mennesker nydt at spille et af spillene.

>