Escape room derhjemme – Mafiabanden 

Escape room ”Mafia-banden”, er escape room-oplevelsen til hjemmet! En unik oplevelse fuld af gåder og spænding! Vil du være i stand til at flygte?

Har du nogensinde spillet et rigtigt Escape Room? Så ved du, hvor sjovt og spændende sådan et Escape Room-hjemmespil også er.

Vi er selv store fans af at spille og flygte fra et Escape Room. Vi har spillet et Escape Room-hjemmespil med vores vennegruppe flere gange nu, og hver gang går vi hjem fulde af adrenalin og et spring i vores skridt.

Forsøg at komme igennem forskellige rum på vej til den befriende udgang på hundrede minutter.

Bagefter evaluerer vi og morer os over, hvad der skete, hvad der gik galt, og hvad der gik godt i disse rum. Så vores udfordring var at skabe vores eget Escape Room-spil, men et, der kan spilles på ethvert ønsket sted.

Hvor kan man spille dette Escape room?

At skabe vores eget Escape room-hjemmespil, som man kan spille på sin egen lokation, stod højt på vores liste. Da vi altid tilbyder vores gruppespil til at blive spillet på jeres eget ønskede sted, var det en udfordring at udvikle dette spil - Men det lykkedes os :). Og med stor begejstring kan vi nu tilbyde spillet til dig.

Har du et sted, hvor du har 4 små områder du kan bruge (4 hjørner i et rum)? Eller måske endda 4 værelser? Så kan du på ca. 2 timer forvandle din lokation til dit eget Escape Room.

Dette spil er yderst velegnet til at spille derhjemme, men også for eksempel på en weekendtur med familien eller vennerne. Hvad med at spille på din arbejdsplads? Fire (små) steder til at spille på (og de behøver ikke alle at være forbundet), og alle dine kolleger kan lave en gruppe på 2 til 6 personer, der går ind og løser gåder for at komme ud. Det er også sjovt at spille under fredagsbaren.

Spil med familien
Spil med familien

Escape room-hjemmespil for børn 

Målrettet børn mellem 9 og 13 år har vi et Escape room for børn. 

Escape room

Anmeldelser

KARL 

Søndag eftermiddag kunne jeg endelig spille spillet (min kæreste var syg). Sammen med 3 andre par havde vi lavet 4 hold af 2 personer. Først gik 2 damehold ind, mens mændene så Villa - United. Derefter de to herrehold. Det var ret svært, men med hjælp fra de interaktive tips (godt fundet på!) lykkedes det os alle at undslippe inden for 100 minutter (altid runde ned, ikke?). Desværre vandt et af dameholdene på 93 minutter. Så det vil de minde os om i nogen tid. Tak for dette fantastiske spil, og ok, det kræver et par timers forberedelse, men det skal ikke ødelægge morskaben. 

DIRK

Til min fødselsdagsfest blev vi taget som gidsler af mafiaen!

Heldigvis lykkedes det os at flygte i tide. Escape room'et var sjovt! God manual, varierede opgaver og nemt at sætte op (også i en andens hus).
Spillede med to grupper samtidigt (mænd mod kvinder) med teenagere og voksne. Tipsene fungerede godt.

Tak, vi havde det sjovt, og aftenen fløj af sted.

MIA

I sidste uge lejede vi et hus til en familieweekend.

Dette sted og spillet var en ideel kombination for spænding og sensation. Spillet gik fantastisk, og også brugen af telefonerne havde stor indflydelse på oplevelsen af spillet. Folk taler stadig om det og spørger, hvor man kan bestille det.

Tak til producenterne af spillet for at bidrage til en vellykket weekend!!!

At spille Escape Room derhjemme

Hvad er et Escape Room-spil?

Kender du ikke til at spille et Escape room? Vi vil hurtigt forklare dig, hvad det indebærer.

Når man spiller et Escape room-hjemmespil, bliver man "låst inde" i et rum. Man søger efter alle mulige oplysninger i rummet og forsøger at finde en løsning med disse oplysninger. Det er som regel en kode, som man kan låse døren op med. Escape room-gåder kræver godt samarbejde og kommunikation med de andre spillere. Tænk højt med hinanden for at slippe ud inden for den fastsatte tid. Der er tips i spillet, som kan bruges, men .... de indebærer en tidsstraf. Så det er op til dig at beslutte, om du vil bede om tips eller ej.

Det hold, der finder vej ud hurtigst, vinder spillet.

Escape room game Mafia-banden, historien

Den farligste mafiabande i vores land har fanget din gruppe og låst dem inde i et hus. De tror, at din gruppe er en rivaliserende bande. I har fået bind for øjnene, er blevet smidt ind i en varevogn og kørt til en bolig. I aner ikke, hvor I er, og indstillingerne på jeres telefoner er blevet ændret af bandemedlemmerne, så de ikke kan spores af politiet.

kombinationslås i spil

Ni af de ti bandemedlemmer er nu blevet anholdt, bortset fra bandelederen. Han er på vej til bopælen for at slette alle spor og derefter gå om bord på et fly til et varmt og fjernt sted. 

Men at slette spor betyder ikke meget for dig. Om 100 minutter kommer bandelederen tilbage for at dræbe dig. Så den eneste udvej er at flygte i tide. Bandelederen har sikret rummene med koder. Kan du regne koderne ud med al den information, du finder i rummene? Det er den eneste måde at flygte på inden for 100 minutter. 

Vil du være i stand til at åbne døren i tide, eller venter der dig en frygtelig skæbne? 

Spillederens rolle 

Dette spil spilles bedst med en spilleleder, men kan også spilles uden. Det betyder, at spillelederen også selv kan deltage i spillet. 

Det er rart at være til stede under spillet som spilleleder og se sine familiemedlemmer, venner eller kolleger arbejde fanatisk. Samarbejde er vigtigt i dette spil, men arbejder gruppen sammen? Eller samarbejder de slet ikke? Du kender løsningerne, men vil gruppen også finde dem.

For at kunne tilbyde spillene så billigt som muligt, tilbydes alle spil uden en spillleleder fra Gruppespil. Selvfølgelig vil du altid modtage et klart script med spillet, der forklarer, hvordan du selv kan styre dette spil. 

Som sagt er det muligt at spille med i spillet som spilleleder. Med forberedelserne og indretningen af rummene er det vigtigt ikke at se for nøje på gåderne på forhånd. Bare følg manuskriptet for forberedelserne, men læs ikke teksterne. Selvfølgelig har du en lille fordel, fordi du ved, at der er 4 rum, og du ved også, hvad holdene vil finde i rummene. Men alligevel vil det stadig være udfordrende nok for dig, hvis du deltager i spillet. 

Forløbet af Escape Room-spillet 

Forberedelser 

Dette spil kræver et par timers forberedelse. Hvis du har alle materialerne klar, tager det ikke lang tid at indrette rummene. I scenariet, som du modtager digitalt, forklares forberedelserne trin for trin. For eksempel at printe opgaverne ud, klippe bestemte ting ud, lægge de nødvendige materialer frem og hænge dem op. Vi giver dig også tips til at gøre spillet så smukt, som du vil have det. Vi hører fra mange, at de beholder materialerne for at kunne spille spillet igen. Selvfølgelig ikke med den samme gruppe, men for eksempel med en anden gruppe venner, familie eller kolleger. 

Vi har selv prøvet spillet flere gange med vores testhold hjemme hos os selv. Vi har brugt stuen, køkkenet, et soveværelse og gangen. Det er ligegyldigt, hvor du sætter rummene op. 

At spille Escape Room-spillet 

Dette spil består af 4 rum (eller 4 steder indendørs eller udendørs), som holdene skal forsøge at flygte fra. Du deler din gruppe op i grupper på 2 til 4 personer. Der kan være 8 personer, som starter escape room'et på samme tid, de to grupper starter begge i et andet rum. Den samlede gruppe kan (på grund af den tid, spillet tager) maksimalt bestå af 16 personer. Vil du spille dette spil i weekenden, så er der plads til at spille spillet med mere end 16 personer. Har du mange lokaler til rådighed, fx en skole eller et kontor? Så kan du også lave alle materialerne fra spillet to gange, så du kan indrette 8 rum. Dette spil kan også spilles derhjemme med 2 eller 3 spillere. 

Holdene skiftes til at gå ind i det første rum. Derefter kører spillet automatisk videre til de næste rum. Da det er et Escape room-spil på jeres eget valgte sted, vil rummene ofte ikke ligge ved siden af hinanden.. Dette er intet problem! Så længe der er 4 rum eller områder kan dette spil spilles. 

Hvad får du med dette Escape Room-hjemmespil?? 

Du vil modtage det via e-mail. I alt er der 3 dokumenter:

  • Manuskriptet med forklaringer til spillelederen og selvfølgelig alle gåder og løsninger til, hvordan man slipper ud af dette Escape room.
  • 3 dokumenter med alle nødvendige materialer til gåderne i rummene, som du selv kan printe. Manuskriptet vil forklare hvordan.
  • Digitalt pointskema, hvor du kan holde styr på spilletiden for alle hold.

Nogle af materialerne 

Hvad skal du bruge? 1 telefon med wi-fi eller 4G pr. hold samt pen og papir, en masse snilde og fanatisme for at slippe væk i tide. I skal bruge en telefon pr. hold for at kunne modtage tips. Og hvem ved, måske kan I endda komme i kontakt med bandelederen via telefon.

Kan du ikke vælge mellem vores spil? Vi har et særligt tilbud til dig. Benyt dig af vores supertilbud, hvor du får rabat på dit 2., 3. og 4. spil.

Gruppespil med mere end 16 personer? 

At spille Escape Room med mere end 16 personer betyder ofte lang ventetid for mange af jeres gruppemedlemmer. Især større grupper vælger ofte et andet spil, for eksempel vores mordspil eller pubquizzen, som ofte spilles af store grupper. 

Pubquizzen og musikbingo kan spilles med et hvilket som helst antal spillere. Så hvis I er mere end 100 personer, er det ikke noget problem. 

Vil du gerne have mere information? Du er velkommen til at kontakte os, også om aftenen og i weekenden.. 

FAQ

Nedenfor finder du de hyppigst stillede spørgsmål om vores Escape Room-hjemmespil. Hvis du ikke kan finde svaret, og du stadig har et spørgsmål: Vi er tilgængelige det meste af tiden (også i weekenderne). Stil dit spørgsmål fx via appen: +31683777853 eller via e-mail: info@gruppespil.dk. Vi hjælper dig gerne.  :-). 

Faq

Hvor mange personer kan man spille Escape Room med?

Er den nævnte pris den samlede pris?

Hvor hurtigt vil jeg modtage spillet efter min bestilling?

Hvordan kan jeg betale for dette spil?

Kan vi lege denne leg udenfor?

Hvad modtager jeg, når jeg har bestilt dette Escape Room?

Kan jeg spille spillet igen i fremtiden?

Fra hvilken alder kan man spille Escape Room?

Hvor mange rum har dette Escape Room-spil?

Hvor mange minutter varer dette Escape Room-spil?

Kan du spille med som spilleleder?

Hvor meget forberedelsestid har jeg brug for til dette spil?

>