Baby shower spil – 18 af de mest underholdende spil i en række

Skal du snart holde et baby shower? Så må baby shower spil selvfølgelig ikke mangle. Det vil helt sikkert give ekstra grin og sjov for dine venner, svigerinder, kolleger og svigermødre. Spil de forskellige baby shower spil kort mellem alt det sjove. Den kommende mor, uanset om hun kan lide spil eller ej, vil få et uforglemmeligt baby shower.

Vi har listet alle baby shower-legene til dig.

Dette spil ligner det berømte 30 sekunders spil. Men du gættede det, så med alle mulige ord, der har med graviditet, fødsel og de første uger som nybagt mor at gøre. 

Baby shower spil

Spillet spilles i hold mod hinanden. Her skal nogen beskrive så mange af disse baby shower ord som muligt på 30 sekunder. Du får et point for hvert ord, som du gætter rigtigt. Hvilket hold kan gætte flest ord rigtigt?

Du kan selv lave dette spil på forhånd ved at sætte ordene på sedler. Som spil-fans har vi også forberedt det hele for dig. I får fx en kort spilforklaring, og I kan nemt printe og klippe kortene ud. I alt er der 125 ord at gætte! Du får dette baby shower spil gratis sammen med vores Gender Reveal spil. Vil du vide mere?

>> Så tjek hurtigt vores Gender Reveal og 9 måneder baby shower spil.

Gender Reveal-spil

Bestil spillet Gender Reveal og få spillet 9 Måneders Baby Shower gratis

Spillet om lugtende bleer 

Væn dig til det, for snart vil du have bleer fulde af ildelugtende babyprutter. For at komme i sving er dette et super sjovt spil til baby showeren. Meget simpelt, smør dejligt duftende eller bare stinkende produkter på forskellige bleer. Den kommende mor skal snuse til alle bleerne for at gætte, hvad der er i dem. Hvad virker godt? Tænk på jordnøddesmør, Mothercare-produkter, løg, stinkende ost osv.

luiers ruik spel

Baby shower bingo 

Du spiller ikke bingo med tal, der skal trækkes, men med typiske ord, der er forbundet med et baby shower. Alle har en bingoplade foran sig, mens I bare snakker. Hvis der bliver sagt et ord, får man lov til at markere det på sit kort. Den person, der først har en fuld plade, vinder.

Baby shower Bingo
Baby shower-pakke

Download den gratis babyshower-pakke 

Download den gratis babyshower-pakke, og overrask dine venner og din familie med en sjov og original tilføjelse til dit babyshower.

  • Baby shower Bingo
  • Baby shower alfabet
  • Baby shower forudsigelsesspil

Baby shower spil: måling af baby-bulen 

Hvem kan bedst vurdere omkredsen af en baby-bulen i centimeter? Tag en rulle snor og en saks. Alle får lov til at klippe et stykke snor af, med den længde I tror, at baby-bulens omkreds er. Tag derefter et målebånd og mål det. En simpel babyshower-leg at lave ind i mellem, men også rigtig sjovt at vide, hvor stor maven faktisk er blevet.

Baby foto gætning 

Bed alle, der kommer til baby shower, om at sende et babybillede af sig selv. Print disse ud og stil dem på række. Vil den kommende mor vide, hvem det er på billedet?

Baby shower spil til at gemme 

Hvor sjovt er det ikke at forudsige på forhånd, hvad barnet bliver, og hvad det kommer til at hedde. Bed dine gæster til baby shower om at udfylde dette på forhånd sammen med et godt ønske til babyen. Print alle dokumenterne ud, og du har en fin mappe omkring baby til senere.

Forudsigelser for baby

Smagning af babysnacks med bind for øjnene 

Ej, det er ikke den lækreste del af baby showeret. Men det er en super sjov baby shower leg at lave. Køb forskellige babysnacks, og lad den kommende mor smage dem med bind for øjnene. Kan hun finde ud af de rigtige smagsvarianter? Praktisk, for på den måde ved du på forhånd, hvad der er en velsmagende snack til din baby!

Fredag eftermiddagsdrinks i en sutteflaske 

For alle kommende mødre, der godt kan lide et glas vin, vil fredag eftermiddag være et godt tidspunkt til en drink. Ærgerligt, for det er bare ikke tilladt, når man er gravid. Som en joke kan du fylde en sutteflaske med en række lækre alkoholfrie drikkevarer. Ved hun, hvilke smagsvarianter hun smager?

Morsomt spil til babyshower: gravid søm-dyk 

Hvem kender dette spil? Søm-dyk. Du må have gjort det mange gange som barn til en børnefest. Dette er den sjove version af det. Alle skal lægge en pude eller en ballon under deres trøje. Man binder en snor rundt om trøjen, med et søm på en snor bagpå. 

Hvem bliver den første "gravide" person, der får sømmet i flasken? Denne baby shower leg vil med garanti få alle til at smile. 

Alfabetet for babynavne 

Formålet med dette spil til baby shower er at finde på et sødt navn ud fra alle bogstaverne i alfabetet. Spil det i hold mod hinanden. Hvem kommer først i mål, og hvem har fundet på de sødeste navne? Hvem ved, måske finder du som kommende mor endda inspiration til et sjovt navn.

Alfabetet for babynovne

Karaoke med børnesange 

Find en fin liste med børnesange på Spotify eller YouTube fx. Kender du alle børnesangene? Eller har du brug for at øve dem lidt mere? Det er også sjovt at fx pludselig stoppe musikken og lade den gravide kvinde afslutte sangen.

Gæt en baby ting  

Lad os se, hvor godt den kommende mor allerede kender alle babytingene? En sjov baby shower leg til at spille hurtigt. Giv den gravide kvinde bind for øjnene, og giv hende på skift en genstand, der har med graviditet eller fødsel og børn at gøre. Tænk på sut, sutteflaske, ble, navle osv. 

Baby shower quiz

Vi elsker quizzer! Er du vild med quizzer? Så spil denne specielle quiz om et baby shower. Hvor meget ved du om alle de ting, der har at gøre med at være gravid og få børn? Det virker simpelt, men vi fandt spørgsmålene i dette spil til baby shower ret vanskelige. 

>> Spil quizzen om baby shower her  

Baby shower spil: Hvor dyr er en baby? 

Svaret er enkelt: meget dyr. Men... du får så meget til gengæld! I dette spil til baby shower skal den gravide gætte, hvor dyrt noget er. Sørg for, at du kender priserne på nogle produkter. Vis disse varer, og lad den gravide vurdere, hvor meget det koster. Ups, hun vil nogle gange blive ret chokeret over priserne.

Kreative baby shower spil

Hvis du gerne vil være lidt mere kreativ til et baby shower, har vi nogle gode ideer til dig her.

Udsmykning af bleer 

At du snart får brug for mange bleer er en kendsgerning. Men hvor dejligt er det ikke, når du ser en smuk kreation med et fint ønske på bleen? Gå i gang med tuscher og lad dine gæster dekorere ydersiden af bleen og sætte en personlig tekst med afsenderens navn på den.

Baby tegn og gæt 

Elsker du at tegne? Så er dette spil til baby shower sjovt for dig. Igen deler du gruppen op i hold. Lav så mange tegninger som muligt på 30 sekunder inden for gruppen, hvor resten af gruppen skal gætte, hvad det er. For hver genstand, der gættes, får dit hold et point. Dette spil gør god brug af kortene fra 9-måneders-spillet.

Tegning på en hagesmæk 

Du kan ikke få nok hagesmække. Savl, gylp og de første bidder, det hele ender på hagesmækkerne. Derfor er det sjovt at farvelægge hagesmække sammen med dine gæster. Eller lav en hagesmæk med et fint ordsprog til din baby. Køb fx nogle hagesmækker uden tryk i butikken. Brug vandfaste stofmærker, så når du vasker dem, er det kun babyspyttet, der kommer ud og ikke din smukke kreation.

Farvning af baby bodies 

Du kan gøre det samme som ovenfor med babydragter. Du vil se baby bodies hver dag. Hvor dejligt er det ikke at se dine baby shower gæsters kreationer senere hen?

Baby shower-pakke

Download den gratis babyshower-pakke 

Download den gratis babyshower-pakke, og overrask dine venner og din familie med en sjov og original tilføjelse til dit babyshower.

  • Baby shower Bingo
  • Baby shower alfabetet
  • Baby shower forudsigelsesspil

Har du fået nok sjove idéer til et baby shower?

Blandt alle disse 18 baby shower-lege er der helt sikkert en sjov idé, som du kan lave med din gruppe. Vi ønsker dig alt det bedste for dig, din familie og den kommende baby!

Richard en Marjolein

>